Helaas nog geen verbetering.

Daar zijn we weer, sneller dan gedacht. Jeetje wat een weekend, flinke ups en downs. Het gaat totaal niet lekker. Zal het dan toch aan het weer liggen nu? Is het te warm? Te benauwd? Wie zal het zeggen. Verder rust ik onwijs veel.

Last van mijn gezicht
Alles begon eigenlijk weer heel naar, het begon te broeden, en toen depositphotos_12584449-Dizzy-Smileyineens was het weer zover.. Mijn gezicht trok weer scheef. Zo gaat het al een paar avonden achter elkaar. En wanneer het net niet scheef trekt, word het wel weer zo dik dat ik mijn eigen wang niet meer zien kan. En het ergste is, ik hoef er totaal niks aan te doen het gebeurd gewoon.

Verder kom ik ook weer niet bijgeslapen, ik kom heel moe het bed uit, maar dat lijkt me niet heel gek, met zoveel last. Daarom hou ik mezelf maar rustig, want deze week moet ik ergens nog naar het ziekenhuis in Tilburg, en daar kan ik natuurlijk niet onderuit komen.

Verkoeling
De afgelopen dagen heb ik verkoeling gezocht in ons zwembad, maar uiteindelijk ging het dan toch fout, helaas. Wel zette ik een parasol boven ons zwembad, zodat ik niet in de zon hoefde te komen, want dat deed ongelofelijk veel pijn.

Verder
Verder houd ik me vooral rustig, en doe niet te veel want elk klein beetje extra kan alweer te veel zijn. Voor nu rust ik daarom ook maar goed uit, en dan kan ik aankomende week zonder problemen naar mijn afspraak ik het ziekenhuis.