Een aantal bezoekjes naar Tilburg

Afgelopen week heb ik de kans niet gehad om hier iets te bloggen. Het gaat gelukkig weer een stukje beter met me. Ook ben ik begonnen met het afbouwen van de Carbamazapine. En deze week heb ik weer een drukke week met ziekenhuis bezoekjes! Het lijkt op het moment wel alsof ik er woon.

Het gaat iets beter,
Gelukkig gaat het iets beter met me, gelukkig! Maar opmerkelijk is wel dat de temperatuur ook flink gezakt is. Dit weer is voor mij echt ideaal en zou ik wel elke dag willen hebben. Niet te warm maar ook zeker niet te koud.

Afbouwen van de medicatie,14354_fullimage_04_medicijnen
Vandaag heb ik voor de 2e dag een pilletje minder genomen van de carbamazapine, deze wil ik gaan afbouwen voor zover dat het kan. Het is heel spannend, en ik hoop ook zeker dat het gaat lukken. Want het is gewoon beter voor me.

Veel ziekenhuisbezoekjes,
Deze week moet ik een aantal keer naar het ziekenhuis. Onder anderen moet ik een bezoekje brengen aan de longarts voor nog wat onderzoekjes naar de Melkersson toe. Misschien worden we nu iets wijzer. En kunnen ze nog iets vinden, of juist niet. We wachten het af.

Groot DNA onderzoek,
Begin dit jaar heb ik een groot DNA onderzoek moeten begaan, waarbij mijn vader en moeder ook bloed moesten prikken. Dit onderzoek loopt via het UMC Nijmegen. Hiervan was de wachttijd tot de uitslag 6 maanden. En dan zouden ze kijken of ze kunnen zien of de Melkersson bij een van mijn ouders vandaan komen kan.
Na een lange tijd wachten heb ik pas een brief gehad met de datum wanneer ik de uitslagen op kan gaan halen. Erg spannend allemaal. Maar hopelijk vinden ze nu wel iets wat mij meer duidelijkheid zou kunnen geven.