Lekker uitwaaien aan zee

Even uitwaaien was de bedoeling, we hadden niet verwacht dat het op het strand zo wind stil zou zijn..  Maar mijn gezicht kwam er tot rust! Dat was het belangrijkste. Eenmaal terug stond er weer een bezoekje op de planning voor het ziekenhuis. Daardoor heb ik een nacht minder fijn geslapen.. Maar het is voor een goed doel zullen we maar zeggen.. Verder staan er nog  4 bezoekjes aan artsen op de planning..

2 dagen er tussen uit
Samen met mijn vriend ben ik er even tussen uit gepiept. We zijn samen 2 dagen en 1 nacht naar Zeeland. Lekker even ontspannen, en mijn gezicht weer een rustige dag aan zee geven. Want hoe het kan? geen idee, maar aan zee blijft mijn gezicht gewoon. De pijn zakt dan ook weg! En het is gewoon een hemel! We willen nog steeds uit gaan zoeken, want het blijf apart hoe dat het zo maar ineens goed kan zijn! Wat is er toch daar?

Ziekenhuis bezoek
Afgelopen donderdag avond zijn we weer thuis gekomen, dit omdat ik vrijdag weer naar het ziekenhuis moest. Dit keer naar de longarts, om een slaapkastje op te halen. En dat in die hitte! Maar goed, wij toch naar het ziekenhuis geweest. Daar werd ik ontvangen door een hele aardige dokter. Hij heeft me uitgelegd hoe ik alles aan en om moest doen, zodat ik dit ‘s avonds zelf doen kon.

Slapen met het kastje
En toen was het zover. Het slapen met het kastje. Om 5 voor 12 zou hij aanspringen, en om 5 voor 8 weer uit. Ik kan je vertellen. Ik heb nog nooit zo’n rampzalige nacht gehad als die nacht. Van slangetjes in mijn neus, tot banden om mijn borst en buik. Tot een band om mijn pols. Het kon niet gek genoeg. En telkens als ik iets bewoog, begon dat slangetje in mijn neus zo erg te kietelen dat ik weer klaar wakker was. En het slapen ging zo moeilijk. Maar ik denk dat het wel gelukt moet zijn! download
We hadden de wekker op 8 uur gezet, dan zou ik alle kastjes slangetjes draadjes ect. af mogen doen. Volgens mij was ik om 8 uur ook nog nooit zo snel het bed uit gekomen als die ochtend. Snel alles af, en weer lekker verder slapen. Wat was dat fijn zeg, dat alles er af mocht! Maar laten we maar zeggen.. Het is voor een goed doel geweest…

Ziekenhuisbezoeken
Deze week staan weer 4 afspraken op de planning in het ziekenhuis. Weer veel informatie die ik krijgen ga. Onder anderen heb ik een bezoekje bij de neuroloog op de planning staan. Ik heb nog vele vragen aan haar over gekke kwaaltjes. Komt het door het medicijn gebruik of zal het iets anders zijn??
Ook wil ik het hebben over het afbouwen van de medicatie.. Want dat lukt me echt totaal niet. Hopelijk gaan we een oplossing vinden die zowel prettig voor mijn gezicht is, en goed voor mijn lever en alles! Maar dat komen we snel te weten..