Lekkere zomerse dagen toch?

De laatste dagen merkte ik dat mijn gezicht vooral ‘s avonds heel dik werd en echt aan het vervelen ging. Verder die avonden lekker rustig in bed gelegen en rustig gaan slapen. Verder overdag ben ik onwijs moe, nog steeds. Vanmorgen toen ik wakker werd voelde het wel heel anders dan normaal, Volgens mij gaat er iets niet helemaal goed….

Vermoeidheid
De laatste dagen kom ik met mijn slaap weer niet bij. Hoe het komt? Geen flauw idee. Ik neem mijn rust toch wel goed, en ik doe vrij weinig.Maar toch op de een of de andere manier blijft het vervelen. Ik sta moe op, en ik ga moe naar bed, maar echt snel in slaap vallen, zit er voor mij niet bij! Het blijft vreemd..

Last van mijn gezicht13686549_1123525187718933_4453334503506975115_n
De laatste avonden zit het totaal niet lekker, mijn gezicht broeit en doet pijn. En kan er niks mee beginnen. Maar gelukkig was dit alleen de avonden, en de dagen overdag had ik er minder last van.  Waardoor ik me niet heel naar hoefde te voelen.

Gisteren avond was er niks anders dan de voorgaande avonden, ik had een dik gezicht, het zat me allemaal niet lekker. En vanmorgen toen ik wakker werd schrok ik wel een beetje, dit keer was het niet in de nacht bij getrokken. Dus nu zit ik met een heel dik scheef gezicht weer.. Maar we doen vandaag ook maar weer rustig aan, in de hoop dat het zo weer bij trekken zal.

Interessante Website
Gisteren via facebook ben ik op een website terecht gekomen, die ik wel heel interessant vind. Hierop kan je jezelf aanmelden, en hier kan je dan zien waar jouw chronische ziekte allemaal over de wereld zit. Die website vind je HIER