Uitslag DNA onderzoek

Anderhalve week geleden alweer dat ik hier iets geschreven heb. Maar ik blijf me vasthouden aan ” Geen nieuws, is goed nieuws” . Het gaat eigenlijk super goed met me. Ondanks een aantal keer dat ik wel last had van extra pijn of dat het iets dikker was dan normaal. Vandaag was de dag dat ik eindelijk de uitslag kreeg van het DNA onderzoek..

DNA onderzoek.
Ongeveer een halfjaar geleden heb ik bloed moeten genen180x280prikken, voor het DNA onderzoek. Ook papa en mama hebben hiervoor bloed moeten prikken. Ze gingen kijken of ze in mijn bloed iets afwijkends  vonden ten opzichte van het bloed van papa of mama. En of er juist een apart iets in het bloed bij papa of mama zat. Zodat ze konden zeggen van wie het nou af komt.
Maar helaas is er niks uit gekomen wat over een kwam met melkersson bij papa en mama. Dus waar het vandaan komt? Weten we nog niet. Dus hebben we uiteindelijk nog steeds het antwoord niet waar we op hoopte.

De afgelopen week,
De afgelopen week is het allemaal eigenlijk vrij goed gegaan. Weinig nieuws. Alleen had ik enkele keren wel last van hevige pijn, waardoor ik niet slapen kon. Maar verder voel ik me vrij goed. Al moet ik zeggen dat ik de afgelopen dagen wel veel last heb van hoofdpijn, vermoeidheid. Maar dat komt wel weer goed.

Deze week heb ik enkel nog een afspraak staan bij Medifit, om te kraken. Ik denk dat, dat me wel heel erg goed zal gaan doen.