Ziekenhuis bezoek & Telefoontje achter de rug.

Zoals ik gezegd had in mijn vorige blog, zou ik na het ziekenhuis bezoek weer even een kleine update plaatsen. Vorige week maandag had ik een bezoekje aan het ziekenhuis op de Neurologie afdeling. Zoals bijna elk bezoek mocht ik weer bloedprikken om te kijken hoe het er allemaal voor staat in mijn bloed. Hier kreeg ik afgelopen dinsdag een telefoontje over. Ook heb ik een afspraak bij de Gynaecoloog gemaakt.

Ziekenhuis bezoek
Vorige week maandag 18 oktober, mocht ik weer een keertje bij de Neuroloog op bezoek komen. We hadden het erover hoe het met me ging. En ik vertelde dat het eigenlijk heel goed ging. Maar dat ik wel gewoon rekening moet houden met mijn ziekte, dat wanneer ik te ver ga dat ik er wel echt last van heb. Ze was blij te horen hoe dat het ging. We hebben het ook nog heel even gehad over mijn trillende hand, die op komt zetten wanneer ik stress en (in)spanning heb. Hierbij vertelde ik ook, dat ik me er minder druk om maakte, omdat ze een aantal afspraken terug al aan had gegeven, dat het niks ergs kon zijn, en dat het gewoon door de (in)spanning en stress komen kan. En dat heeft me onwijs gerust gesteld.


Telefoontje van de Neuroloog
Na de afspraak van maandag mocht ik meteen door om even snel bloed te laten prikken. Zo gezegd zo gedaan natuurlijk. Want bloedprikken en dergelijke, geef ik eigenlijk helemaal niks om. Het was toen afwachten op een telefoontje die ik afgelopen dinsdag krijgen zou.
De Neuroloog belde me op met het nieuws, wat ik eigenlijk wel verwacht had. Mijn lever was nog steeds aangetast door de medicatie. Mijn nieren waren oké, net zoals mijn suiker en dergelijke. Maar de Vitamine D was nog steeds niet goed. Tegen over de vorige keer was hij zelfs weer lager. Flink balen was dat, Volgende maand wanneer ik de vitamine weer in nemen moet, mag ik 4x het aantal in nemen van wat ik normaal zou moeten. In de hoop dat dat dan weer goed gaat komen.

Afspraak bij de gynaecoloog
Ook heb ik een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog. Dit omdat ik door de medicatie die ik gebruik de pil niet meer slikken kon, omdat deze niet goed meer werkte. Om deze reden heb ik een spiraaltje gekregen. Niks mis mee. Maar de pil heb ik toen der tijd genomen, omdat ik altijd heel veel last had van de menstruatie, en door de pil was dit zo goed als weg.
Maar nu eenmaal met het spiraaltje, voel ik me een week voor dat ik de menstruatie krijg, en tijdens de menstruatie, enorm ziek, zwak en misselijk. Daarom wil ik gaan kijken, of er iets aan te doen is. Of er niet misschien iets aan te doen is, of een oplossing voor te vinden is.